Najdi forum

Spoštovani,

danes sem odkrila tale forum. Pred tem sem se udeležila že dveh terapij v ordinaciji manualne terapije XXXX. Ali lahko pokomentirate njihovo kvaliteto. Zdravim se zaradi bolečine v rami. Če sem prav razumela, je nekaj narobe z mišico, ki jo doktor imenuje spinatus. Mišica me boli na otip in pri nekaterih gibih, npr. dvigovanje roke nad 90stopinj glede na telo. Kakšno terapijo bi predpisali pri vas?

Hvala za odgovor,
Taja

Draga Taja,

Kvaliteto podjetij s podobno dejavnostjo težko ocenjujem, tudi ta forum ni postavljen za to. Imeli smo kar nekaj pacientov, ki so bili prej v tej ordinaciji, potem pa v naši. Dejali so, da je razlika precejšnja.
Glede terapije sami veste, da na tej osnovi težko govorim, kašno bi predpisal, saj je pred diagnozo potreben natančen pregled.
Če gre samo za to, kar ste napisali, manualne terapije verjetno pri nas sploh ne bi izvajali, mogoče bi izvedli kakšno medicinsko masažo. najbolj verjetno pa bi Vam na pregledu samo dali vaje za razgibavanje sklepa, ki bi jih izvajali doma in nekaj dodatnih napotkov, ter se dogovorili za kontrolo po enem mesecu.

Lep pozdrav,

New Report

Close