Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Bolečine v prstih

Bolečine v prstih

Pozdravljeni,
že približno tri tedne se mi dogaja, da se zjutraj zbudim z otrdelimi prsti – mogoče to ni ravno ustrezen izraz, vendar jih čutim, ko jih iztegnem ter tudi, ko jih skrčim v pest. Na začetku je bilo to samo zjutraj in na desni roki, zdaj se je to podaljšalo na cel dan in na levo roko. Posebne otečenosti ni. Zdaj se mi dogaja, da imam celo moči manj in da ne morem odčepiti zamaška na steklenici! Stara sem 38 let, sicer se ukvarjam z masažami (ne pretirano, pri tem me niti zelo ne moti), imam tudi bioresonančno terapijo (predvsem zaradi črevesnih in hormonskih težav), pred kratkim sem končala pitje gline, mesa ne jem, zadnje čase (zaradi ugotovljene alergije na laktozo) tudi ne mlečnih izdelkov, začela pa sem jemati alge in probiotike, imam suho postavo. Če imajo ti podatki kakšno vrednost… Morda še to, da me v roke rado zebe.
Hvala za nasvet!

Pri težavah z levo roko je treba takoj pomisliti na težave s srcem (Angina Pectoris). Torej morate omenjene simptome jemati resno. Zato pojdite k zdravniku kardiologu in naredite par testov (EKG …).

Druga možnost je, da težave nastanejo zaradi želodca oziroma zakisanosti. Izmerite si zakisanost telesa (veliko smo o tem že pisali).

http://med.over.net/forum5/read.php?177,5932999

Seveda pa sem vam, draga kolegica, na razpolago tudi kot terapevt, kontaktirajte me na e-naslov: [email protected].

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close