Najdi forum

Bolečine v prsnici

Spoštovani,

pred dvema dnevoma sem dopoldne čutil bolečino v hrbtu. Istega dne popoldne me je začelo boleti v prsnici, vsaj zdi se mi, da je prsnica. Bolečine daleč najbolj čutim ponoči, ko se npr. želim vstati, tudi ob tem ko vstanem iz stola, ob hoji oziroma celo teku pa prav nobene bolečine ne čutim. Opažam, da v teh dveh dneh včasih težko vdihnem do konca..

Vljudno vas naprošam za sporočilo za kaj tu gre, na kak način si lahko pomagam in ali se lahko tudi v tem času aktivno ukvarjam s športom oziroma ali bi se moral oglasiti pri vas na obisku.

Prijazno vas pozdravljam ,

Jure

Gre za thorakalgijo, lahko tudi za draženje medrebernega živca, lahko za vnetje hrustanca v koncu cone reber (Tietzov sindrom).
V vsakem primeru vam z manualno medicino lahko pomagamo.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close