Bolečine v prsnem košu
Pozdravljeni,upam da mi tu lahko kako pomagate,saj sem že čisto prestrašena.Stara sem 28 let,bivša kadilka,astmatik.že par dni me ostro zbada v prsnem košu sploh na levi strani v predelu prsi,bolečina je sploh huda na hrbtni strani-imam občutek da od tam seva v prsni koš.Včeraj so me tako hudo parkrat zabolela tudi rebra,sploh L stran tik pod prsmi.Ostro me zaboli pri različnih gibih/včasih pri vdihu oz izdihu ne pa vsakič..kot da bi mi skozi hrbet zabodel nož v prsni koš.Sicer imam z levo stranjo zgornjega dela hrbta težave že 4 mesece-bolečina na hrbtni strani ob hrbtenici levo zgoraj in pa bolečina v levi rami-čutim kot da je nekaj premaknjeno v stiku med koželjnico in sklepom),zaradi že dalj časa povečane bezgavke na L strani vratu sem bila na UZ vratu-izvid ok,RTG hrbtenice bp,spirometrija bp.Jemljem Nalgesin forte pa ne pomaga,ne boli oz. manj boli samo ko ležim.Zelo me je strah da ni kaj resnega npr.pljučni rak ali kaj s pljuči in vsak dan samo razmišljam o tem in se ne znam umiriti,kar mi bolečine verjetno še poslabša.Hvala za odgovor in lep pozdrav