Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Astma in druge pljučne bolezni Bolečine v prsnem košu

Bolečine v prsnem košu

Pozdravljeni,
Rabil bi nasvet. Star sem 36 let, aktiven športnik, kadilec. Imam teden dni močne bolečine na levi strani prsnega koša, ki potekajo od bradavice navzgor in ob strani do pazduhe. Bolecina se je pojavila dva dni po tekmi, ampak nisem dobil kaksnega udarca. Bolecina je ostra, zelo mocna, ki se pojaca ob vdihu ali izdihu, boleče je tudi na dotik. Imam težave s hrbtenico, ampak ta bolečina je čisto drugačna kot je ponavadi od hrbtenice. Kašljati si sploh ne upam, ker tako boli. Sam sklepam da je to kostno mišična bolečina, zato sem tudi počival teden dni in jedel protibolečinske tbl, ampak se stanje ne izboljšuje. Poskusil sem po tednu dni športat, ampak je bolečina bila tako huda, da sem moral prekiniti.
Zanima me ali tudi vi mislite da je to kostno mišična bolečina, ali bi lahko bilo kakšno vnetje rebrne mrene ali kaj drugega?
Kakšnen nasvet?
Hvala

Dober dan,
če je občutljivo na pritisk, potem je bolečina s strani mišic, lahko tudi poškodbe rebra. Ampak če traja že toliko časa, bi bilo dobro do zdravnika stopiti, da se naredi slikanje.
LP
MK

New Report

Close