bolečine v nogi in križu
Pozdravljeni!
Rodila sem lani septembra, kakšna 2 tedna pred porodom me je začela močno boleti leva noga – na zunanji strani v višini medenice. Bolečina se je selila nazaj proti zadnjici, nogo sem komaj premikala, hodila racajoče. Ginekologinja mi je rekla, da gre najbrž za išias in da bo po porodu minilo. Pa žal ni. Bolečine še kar trajajo, posumila sem na poškodbo simfize. Občasno nosim medenični trak, delam Keglove vaje, pri čemer čutim bolečine, a paše, ponoči so bolečine precej močne. Če se uležem na hrbet, pokrčim kolena in na stopalih poskušam dvigniti zadnjico od podlage, me močno boli! Čutim tudi bolečine v križnem predelu, znova je najhuje čez noč kljub kvalitetnemu ležišču (lateks). Pred porodom takih težav nisem imela. Kaj bi to bilo? Lahko pomagate? Kakšne so cene terapij?
Hvala za pomoč!
V vašem primeru verjetno ne gre samo za išias ampak težave verjetno izhajajo iz medenice in križa. To nam nakazujejo predvsem simptomi po porodu.
Mislim, da se situacijo da rešiti, zato vas vabim na pregled (cena 7.000 SIT) v Ljubljano (561-2521), s seboj pa prinesite vse izvide in preiskave, ki jih lahko.
Lep pozdrav,