Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečine v nogah

bolečine v nogah

Spoštovani!
Marca letos sem bila 2 tedna na bolniškem dopustu zaradi “heksen šusa” v križu in takoj za tem spet 2 tedna, ker sem zbolela-huda viroza, nato pa še bakterijska okužba, za katero sem od osebne zdravnice prejela antibiotik. Od takrat naprej sem se ves čas počutila utrujeno, izčrpano, predvsem so me motile bolečine v nogah-mišice, sklepi in kosti-zlasti v mečih. Potem sem pred 3 tedni ponovno zbolela zaradi močnejšega prehlada, ki me je spet za 1 teden položil v posteljo. Čeprav nisem popolnoma ozdravela, sem morala nazaj na delo. Težave z bolečinami v nogah pa se še kar nadaljujejo in se mi zdi, da tudi stopnjujejo.
Moram dodati, da sem bila do marca, ko sem zbolela, vsa leta zelo športno aktivna in polna energije (min 3krat tedensko aerobika, fitnes, tek). Od takrat naprej pa enostavno ne zberem energije za rekreacijo in že manjši napori (hoja v 3. nadstropje stanovanjskega bloka, ali pol ure hoje po mestu, ali celo gospodinjska opravila) rezultirajo z bolečinami v nogah-takoj po naporu ali kasneje tekom dneva, zvečer. Stara sem 29 let. Lepo prosim za nasvet, ker mi takšno stanje povzroča že prav slabo voljo in občutek ujetosti.

New Report

Close