Najdi forum

Bolecine v misicah

Imam eno vprasanje. Zanima me kaksno masazo bi mi predlagali? Imam zelo velike bolecine v misicah na nogi, bolj natancno v spodnjem delu nog. Poleg tega pa je misica tudi zelo obcutljiva na dotik. Ce se jo samo malo dotaknem boli. Opazil sem tudi da se sploh ne sprosti, npr: lezim s trebuhom na postelji in sem popolnoma sproscen, obenem je ena noga popolnoma sproscena in misice tudi na drugi nogi pa je misica trda kot da bi jo napenjal ali skusal napeti. Te bolecine v misici sem opazil ze pred parimi leti ampak nikoli ni bilo tako hudo kot sedaj. Aja pa se to, ko sem bil pri zdravnikih zaradi tega mi vedno pravijo da imam zelo dobro razvite noge. Jaz jih pa vsakic malo postrani pogledam in se sam pri sebi sprasujem kako je to mozno ker se ne ukvarjam z nobenim sportom. Vecino mojega prostega casa prezivim ob gledanju tv-ja ali pa na racunalniku (govorim za zimski letni cas). Vesel bi bil kakersnegakoli nasveta. Hvala

Spoštovani,

če ste opravili pregled pri zdravniku zaradi težav, ki jih omenjate in niso ugotovili nič bolezenskega, bi vam svetovala bownovo terapijo in pogovor o vašem načinu življenja, prehrani in življenjskem stilu. Gotovo bi se našlo kaj, kar bi olajšalo vaše težave.

Če vam dotik na tem delu telesa ne prija in je mišica boleča na dotik, vam klasične masaže ne bi svetovala.

Ali imate mogoče težave z ožiljem, koliko ste stari ali imate težave pri stanju na mestu ali ste imeli kakšno poškodbo na tej mišici v preteklosti….?

Vsekakor bi potrebovala več podatkov o vas, če želite, me lahko pokličete po tel.041-338-555.

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close