bolečine v levi nogi
Pozdravljeni,
Pred tednom dni sem pri vas v lj končala terapije. Opravila sem jih 5, potem pa mi je dr. naročil naj delam vaje…
Dan pred zadnjo terapijo me je začelo v določenih položajih boleti na levi strani dimelj, kot bi me nekdo vščipnil, občutljivo sem imela levo stran kolka oz. medenice, če sem se prijela za kost, to sem povedala dr. pa ni nič rekel, samo opravil je še zadnji terapijo. Zdaj pa me boli cela noga, čutim, kot bi me zategovalo po zadnji strani noge…rahlo imam bolečine tudi v križu (domnevam, da je išias). Bolečine sicer niso močne, včasih sploh ne bo mogla reči, da me boli, me bolj zateguje in je čuden rahlo boleč občutek v levem kolku vse do stopal. Ali lahko išias tudi ne boli močno? Je možno, da so te terapije zdražile živec? Medtem, ko sem hodila na terapije sem bila vsa “podrta” vse me je bolelo, kar naj bi bilo normalno. Sedaj ne vem ali naj delam vaje ali počakam, da se vse to pomiri, da ne bi še bolj zdražila. Kaj če je dr. spregledal kakšno stvar, bi mu morala sama povedati za vsako bolečino ali on to s vidi z dotikom? Pri vsaki terapiji mi je tudi pritisnil na hrbet, da je počilo. Sedaj, ko pritisnem na kakšen vretenc me še vedno boli.
lp
Govoril sem z dr. Kotovom, ki se sicer vašega primera ne spomni.
Vsaka panika je odveč, potrebno je še počakati nekaj dni in bolečine bi morale popustiti. Verjetno ste dobili termin za kontrolni pregled (običajno 3-4 tedne), v kolikor bolečine ne bi nič popustile po dveh tednih, se oglasite na kontrolo (brezplačno) prej. Vaje delajte, vendar ob občutku bolečine prenehajte.
Lep pozdrav,