Najdi forum

bolečine v levi lopatici

Lep pozdrav!

Več kot pol leta imam bolečine v levi lopatici.Bolečina se širi v levo roko,čutiti je tudi mravljince.Ortoped je ugotovil da gre za miofascialni sindrom.RTG pa je pokazal vratno rebro C7,levo veliko in zmerno spondilozo ter začetne degenerativne spremembe.EMG je pokazal okvare nitja segmenta C7 levo,nevrologinja pa ugotavlja cervikobrahialni sindrom.Fiziater domneva da gre za blokado 4 ali 5 levega kostovertebralnega sklepa.Napotena sem bila na FTH in terapevtsko ročno masažo.Reakcija na masažo je bila še večja bolečina in povišana temperatura.Bolečina ni pojenjala hujša je ponoči.Bolečine so tudi na levi strani prsnega koša in levi roki kjer čutim mravljince.Imam tudi bolečine na zadnji strani glave.
Zanima me če bi mi priporočili terapijo v vaši ordinaciji ker sem mnenja da se po toliko preiskavah vrtimo v krogu bolečina pa je še vedno prisotna.
Za odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Spoštovani,

Terapije pei nas vam glede na povedano ne morem priporočiti, saj je potreben natančnejši pregled, da ugotovimo, ali bi vam naša terapija lahko kaj pomagala. Vabim vas torej, da se oglasite pri nas na pregledu.

Lep pozdrav,

Zahvaljujem se vam za odgovor.Zanima me kakšne preiskave bi bile še potrebne.Moje bolečine se nadaljujejo,a vedno pridem do enakih specialistov,diagnoze pa ne postavi nihče.Oglasila bi se pri vas v Črnučah zanima me cena pregleda.
Hvala in upam da mi čimpreje odgovorite.

S seboj prinesite izvide in diagnoze, ki jih imate v zvezi s tem, ostalo se bomo dogovorili na pregledu.
Cena pregleda je 6.000 SIT.

Lep pozdrav,

New Report

Close