Najdi forum

Bolečine v ledvenem delu, nogi

Pozdravljeni!

Imam naslednji problem. Februarja sem imela artroskopijo kolka (obraba hrustanca, šivanje labruma). Težave sem imela že nekaj let.
Rojena sem bila z izpahom kolka, kasneje pa bila vrhunska športnica. Opravljam delo športnega pedagoga. Mislila sem, da sem s tem rešila bolečine in si omogočila bolj kvalitetno gibanje v športu. Od operacije je minilo že 8 mesecev, bolečine imam v desni ritnici in križnem oziroma ledvenem delu hrbtenice, ki segajo v mišico na desnem kolku, gredo proti sprednji stegenski mišici in zadaj po zadnji loži do kolena. To je bilo občasno pristono tudi pred operacijo.
Mi lahko pomagate?

Lep pozdrav
Mojca

Sama atroskopija ne bi smela pustiti težjih posledic, mislim, da je izvir v ledvenem delu hrbtenice , ali gre za degenerativno spremembo , še bolj verjetno le za zakrčenost mišic in vezi v tem delu.
V obeh primerih z manualno terapijo lahko pomagamo, zato vam svetujem obisk v naši ordinaciji.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close