Najdi forum

Zdravo!

Imam težave s križem, en teden je u redu spet naslednji teden naredim čuden gib in spet boli cel teden, nazadnje, pred enim tednom se mi je celo zgodilo da me je začela boleti desna noga na sprednji strani v nogi pa nimam več nobene moči, komaj se dvignem po stopnicah. Drugače pa se redno rekreiram, tako da probleme s premalo razvitimi mišicami ne bi smelo biti.

Pred dvema letoma sem zaradi težav s križem že šel slikat hrbtenico, ki naj bi pokazala hernio dveh diskov, vendar se mi bolečine od takrat niso več pojavljale, kljub večjim naporom.

Me zanima kakšen je postopek pri zdravljenju, oziroma kako se te bolečine da odpraviti, ker sem star šele 24 let.

Lp,

Miha

Simptomi kažejo na veliko verjetnost, da gre za problem v sektorju L4-L5 s prizadetostjo živca L4.
Problem je z manualno terapijo rešljiv, zato vas vabim, da se oglasite s slikami na pregledu.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close