Najdi forum

Stara sem 28 let in pred nekaj leti so se mi začele pojavljati bolečine v križu in vratnem delu. S telovadbo in fizioterapijo sem jih nekako odpravila, a le začasno. Imela sem tudi prometno nesrečo, sicer ni bilo hujšega, dobila sem opornico za vrat, a se mi zdi, da od takrat naprej so težave bolj pogoste, večkrat me boli predel od vratu proti rami. Najhuje pa je sedaj po porodu, bolečine v križu so že neznosne. Pri zdravniku so mi rekli, da so mišice verjetno ohlapne, hodim na aerobiko in se gibam, vendar so bolečine še vedno prisotne in mislim, da mi tudi 14- dnevna fizioterapija, ki mi je bila predpisana, ne bo veliko pomagala. Bolečina se pojavi tudi, kadar nekaj časa stojim (pri kuhanju) ali pri sprehodih. Hudo pa je, ko se sklonim, umivam zobe ali samo vstanem s sfotelja, sploh se ne morem zravnati, ker je bolečina tako močna. Prosim svetujte mi, kako naj si pomagam, saj sem že čisto obupana nad temi bolečinami pri mojih letih, ne upam si pomisliti, kaj šele bo. Pri zdravniku me pa sploh ne jemljejo resno.

Hvala in lep pozdrav.

Nekaj podobnega me je mučilo dolga leta(sem malo čez 40) ,potem pa sem si kupil vodno posteljo in je 95 % boljše.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Spoštovani,

Bolečine, ki so se pojavile v vratu,rami in krizu, ter seveda postale večjei po prometni nesreci in porodu najbrz niso povezane samo z mišičnimi
tezavami, kot o tem pravi zdravnik. Mogoče je prisotna tudi skrjivljenost hrbtenice ali nestabilnost vretenc v vratnem in ledvenem predelu hrbtenice.Žal niste nič omenili rezultatov preiskav, ki ste jih morda opravili.

Običajno sama fizioterapija takih težav ne odpravi, rezultati naše terapije so večinoma dosti bolj efektni.

New Report

Close