Najdi forum

bolečine v kolenih

Pozdravljeni,

cca. 1 mesec imam bolečine v kolenih in občasno tudi v križu in hrbtenici predvsem zjutraj in po dolgotrajnem sedenju v službi. Pri hoji (še posebno pri hoji po stopnicah) imam v kolenih bolečino in občutek zategnjenosti ter tudi stalno imam neprijeten občutek v stopalih (kot da bi imela še eno plast pod njimi).če klečim na kolenih ali kolena udari med seboj imam občutek kot da bi imela še nekaj vmes nekaj mehkega. Sem pa tudi v 2 mesecu nosečnosti. O tem sem se pogovorila tudi z svojo osebno zdravnico a je rekla da je to možno od hormonskih sprememb zaradi nosečnosti. Priporočila mi je vaje 2 krat dnevno, ki jih tudi cca. 1 teden redno izvajam. Ter redno hodim vsak dan od 30 min do 1h.
Res ne vem vzroka nastale težave, ker se je pojavila kr iznenada. Je pa zrlo neprijetna in moteča, zato si jo želim čim prej odpraviti oz. ugotoviti vzrok.
Prosim vas za vaše mnenje in hvala vam v naprej.

Lp

Ninčica

V kolikor na kolenih ni bilo poškodbe in glede na to, da se bolečine pojavljajo v obeh kolenih, težave verjetno izhajajo iz spodnjega dela hrbtenice, isto verjetno velja za občutek v stopalih, pri čemer je še majhna možnost, da so težave s koleni povezane s križnimi vezmi kolen.
Ne verjamem, da bi bile težave povezane s hormonskimi spremembami.

Natančneje bi vzrok lahko ugotovil na pregledu in tudi povedal, v koliko lahko manualna terapija pomaga.

Lep pozdrav,

New Report

Close