Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina bolečine v hrbtu

bolečine v hrbtu

Spoštovani,
lepo prosim, če mi lahko poveste, kaj bi lahko bilo z mano narobe, ker sem resnično zelo zaskrbljena. Namreč v predelu hrbta, natančneje levi strani pljuč večkrat na dan čutim neko čudno mravljinčenje, rahlo zbadanje, kot da bi nekdo ne preveč močno zabadal tisoč iglic vame…je omejeno recimo na 5cm2 in je zelo neugodno.
Za orientacijo naj povem, da sem bila sredi decembra precej prehlajena, rahko pokašljujem še sedaj (ker sem se pač zdavila sama z čaji in lekadoli, nobenim antibiotikom) in da sem kadilka.
Pa skrbi me, ker se mi zdi, kot da v levi roki na trenutke tudi čutim mravljinčenje in kot da bi bila mičkeno hladna.
Najlepša hvala za vaš odgovor!

Pozdravljeni,

bolečine oz. mravljinčenje v predelu hrbta ja lahko še posledica prebolelega prehlada/viroze. Predvidevam, da takrat niste bili pri zdravniku. Predlagam, da glede na trajanja kašlja ter podatek o kajenju obiščete svojega zdravnika, ki bo presodil, če bi bil morda smiselen pregled pri pulomologu. Vi pa čimprej začnite premišljevati o prenehanju kajenja!

Težave z roko lahko povzročajo kakšne začetne okvare vratne hrbtenice. tudi tu vam bo v pomoč vaš zdravnik.

Lep pozdrav, Katarina

New Report

Close