Najdi forum

Pred petimi dnevi me je ponoci začel bolet hrbet. Predvideval sem, da sem se zaležal. Čez dan je bilo vse ok. Brez bolecin. Nato pa čez noč podobno. In sicer po ene 4 urah spanja. Tako je zdaj že cel teden. Ponoci moram vzet nalgasin da lahko zaspim nazaj. Boli me pa nekje na sredini hrbta in sicer vse od desne proti levi. Zdaj sem si zacel 3x na dan mazat z kremo voltaren emulgel. Čudi me predvsem bolecina ponoci. Nevem zakaj je cez dan ok. Sej malo cutim hrbet tudi cez dan ma glede na noc je to nic. Kaj menite kaj bi lahko to bilo in kako naj si pomagam?

Pozdravljeni,

bolečina je lahko izvira iz obrhrbteničnih mišic ali pa iz prsne hrbtenice. Priporočam, da obiščete izbranega osebnega zdravnika, ki bo na osnovi ugotovite pri pregledu ocenil, ali so potrebne dodatne preiskave/pregledi ali ne. Pomembno je, da se ugotovi vzrok za bolečine. V vzrok usmerjeno zdravljenje je namreč najbolj uspešno.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni,

bolečina je lahko izvira iz obrhrbteničnih mišic ali pa iz prsne hrbtenice. Priporočam, da obiščete izbranega osebnega zdravnika, ki bo na osnovi ugotovite pri pregledu ocenil, ali so potrebne dodatne preiskave/pregledi ali ne. Pomembno je, da se ugotovi vzrok za bolečine. V vzrok usmerjeno zdravljenje je namreč najbolj uspešno.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Spostovani, zanima pa me kako je mozno da imam bolecine sele cca 3 po tem ko grem spat cez dan pa je ok oziroma le toliko da cutim hrbet.

Spoštovani,

bolečine so ponoči praviloma bolj moteče, saj tedaj ni dejavnikov, ki odvračajo pozornost.

New Report

Close