Najdi forum

Dober dan ,prosil bi vas za pomoč.
Že 20 dni se mi v glavi pojavljajo bolečine,bolečine sicer niso močne so pa zelo nadležne .Bolečine se mi pojavljajo čez dan ,ponoči bolečin ni.
Bolečina ki traja nekaj časa in je blaga se mi pojavlja v zadnjem delu glave na levi strani,potem za nekaj ur izgine in se mi spet pojavi,poleg te bolečine pa se mi pojavijo še občasne kluvajoče,zbadajoča bolečine v predelu obeh senc ,ki so večinoma blage.
Ali je možno da se mi to dogaja zaradi hrbtenice verjetno vratne.
V zadnjem letu sem imel pogosto bolečine v vratu in v okolici lopatic in v ramenih.Imel sem tudi tako imenovani heksen šus. Čutim tudi da imam vozle ,to mi je tudi potrdila maserka pri kateri sem bil pred 2 mesecoma.
Tako kot sem že omenil bolečine niso močne ampak zelo nadležne,in bi vas prosi za odgovor.In zanima me če mi svetujete da se oglasim pri vas v Ljubljani

Najlepša hvala

Gospod Fedorov res bi vas prosil za odgovor.

Najlepša hvala

Pozdravljeni,

simptomi nakazujejo na spremembe v vratnem delu hrbtenice. Zagotovo ne gre za nič kritičnega, verjamem pa, da so bolečinski občutki moteči za vsakdanje življenje.
Brez klinične slike (pregleda) in RTG-ja vratnega dela hrbtenice vam zgolj na podlagi simptomov težko ugotavljam, za kakšno vrsto sprememb gre v vašem primeru. Priporočam, da opravite RTG vratu ter se s slikami naročite na pregled v eno izmed naših ordinacij. Na podlagi anamneze in klinične slike vam bomo lahko natančno svetovali glede možnosti in uspešnosti zdravljenja s tehnikami manualne medicine.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

Najlepša vam hvala.Pozabil sem omeniti da občasno čutim utripanje,trzanje žile ali živca?

Hvala lepa

Pozdravljeni,

da, verjetno gre za živec. Kot rečeno vam priporočam, da opravite RTG.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close