Najdi forum

bolečine v dimljah

Pozdravljeni,

Že skoraj leto dni, se mi v desnih dimljah pojavlja huda bolečina, ki ni vezana na aktivnosti, saj se pojavlja tudi v mirovanju. Bolečine so se pojavile dva meseca pred porodom, zato so predvidevali da gre za pritisk ploda, a ker bolečine po porodu niso prenehale so mi opravili še nekaj preizkav.

Kot otrok sem bila operirana za HID, vendar je bil ponovni HID ovržen (imela sem pregled pri kirurgu, ultrazvok trebuha in ingvinalne regije ter MR medenice). Nobena preizkava ni našla vzrokov za moje bolečine.

Naj omenim, da imam že vrsto let občasne bolečine v križu, med nosečnostjo in sedaj po porodu pa so le te še intenzivnejše. Predvsem je boleč spodnji del križa. Ali je možno, da bi omenjene bolečine v desnih dimljah izvirale iz hrbtenice? Kako se lahko to potrdi oz. ovrže?

Hvala in lep pozdrav,

Iz navedenega dajem veliko možnosti, da bolečine izvirajo iz ledvenega dela hrbtenice, zato mislim, da bi bilo smotrno, da se oglasite v naši ordinaciji.[/url]
Na osnovi nevrološkega in kliničnega pregleda bomo lahko natančno ugotovili kje je vzrok in kakšne so možnosti zdravljenja.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close