Najdi forum

Bolečine v desni roki

Spoštovani dr. Evdakov!
Nekje 2 meseca imam bolečine v desni roki, ki se stopnjujejo. Bolečina seva iz predela roke takoj pod desnim ramenom. Opisala bi jo kot vroče žarenje, utripajočo bolečino, ki se širi proti zapestju. Vsako delo s to roko je težko – nesti vrečko iz trgovine, likanje, pranje stekel v stanovanju. Bolečina je moteča in največja zvečer. Nisem se nič poškodovala. Pričelo se je samo od sebe. Od tedaj sem bila (privat) že v toplicah, na morju – pa ni nič bolje. Stara sem 34 let in delam v pisarni, veliko tipkam. Bila sem tudi pri osebnem zdravniku, ki mi je dal Voltaren Rapid (ki jih ne jemljem) in omenil, da imam verjetno poškodbo vratne hrbtenice. Naročila sem se pri ortopedu in sedaj čakam na datum. Sicer nisem nikoli imela nobenih problemov z zdravjem, stalno se tudi po malem ukvarjam s športom in me zato toliko bolj skrbi ta boleča roka.
mimogrede 11.9. imam pregled breastscan v Novi Gorici pri Mogy. Mogoče mi bodo tudi tam lahko kaj pomagali.

Vnaprej hvala za vaš odgovor in prijeten dan vam želim

Upam, da boste dobili čimprej datum pri ortopedu, ki bo ocenil, ali je potrebno Rtg slikanje, če pa gre za lažjo poškodbo pa morda le nasvete v zvezi z načinom življenja, telovadbo, razgibavanjem mišic itd.
Opisane težave dejansko spadajo med draženje živca v vratnem delu hrbtenice, vendar je potreben podroben pregled. Če niste imeli nikdar poškodbe vratnega dela hrbtenice, gre lahko za poklicno deformacijo zaradi prisiljene drže. Take težave z manualno medicino lahko opravimo.
Vsekakor se lahko z go. Magdo v Novi Gorici dogovorite za pregled pri dr. Filipovu (če dela v istem terminu kot breastscan), on vam bo lahko nato več povedal glede vzroka vaših problemov.

Lep pozdrav,

New Report

Close