bolečine v črevesju
Pozdravljeni!
Pred tremi dnevi me je bolel želodec kakšno uro zelo močno. naslednji dan pa sem čutila nekakšno bolečino v spodnjem delu trebuha v predelu črevesja.tako da ko se poskusim malo potipati po tem delu telesa me rahlo zaboli. boli pa me v celotnem delu črevesja.ne vem kakšni bi lahko bili vzroki za te težave, ker nikoli prej nisem mela kakršnekoli težave ž želodcem ali črevesjem.če trebuh potegnem vase me zaboli. vse skupaj traja že približno 3 dni. skrbi me le, da ni to kakšno resno obolenje.
Upam da mi boste znali kako svetovati in pomagati.
Hvala za odgovor, lp!
Pozdravljeni!
Bolečine v trebuhu je zaradi številnih možnosti zelo težko razvozlavati po netu in včasih tudi “v živo”. Večino tovrstnih težav ne predstavljajo kakšnih resnih obolenj in običajno minejo same (okužbe, “funkcionalne” težave, zaprtje…….) Ne morem pa zanesljivo trditi, za kaj gre pri vas.
Lep pozdrav!
POzdravljeni!
Sicer je možno kakšna kronična vnetna bolezen ali neprenašanje določene hrane, a še največkrat se za takimi težavami ne skriva nič bolezenskega…. To pomeni, da jih omilijo lahko že ukrepi v smislu spremembe prehrane, uživanja tekočin, (več) športa. Glede na to, da imate težave že dolgo, se mi zdi obisk zdravnika dobra ideja. Tudi podatek, da ste “zdravi” ne pomeni, da ste prišli “zastonj”
Lep pozdrav
lep pozdrav!
rada bi opisala svoje težave ki jih imam v črevesju…pojavile so se pred dvema tenoma in ne ponehajo ob terapiji (spazmex) ki mi jih je predpisal zdravnik. moja bolečina se pojavi v spodnjem delu na levi stani kjer se velikokrat širi proti križu ali pa v ledvice,krči so tudi po celotne spodnjem trebuhu…imam močne krče ki ne pomagajo ne pri ležanju ali hoji…pogoste so ponoči ko spim in zjutraj oz ko ležim…blato odvajam normalno pri zdravniku in ginekologu sem tudi bila vendar niso odkrili nič tudi krvna slika je bila normalna nobenega odstopanja….bolečine niso neznosne venadr me boli vsak dan in me skrbi kaj bi lahko bilo??? irena