Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija bolečine-sinusi

bolečine-sinusi

Pred tremi leti sem prvič imela vnetje sinusov, kar se je videlo tudi na rentgenski sliki. Po zdravljenju z antibiotiki in domačimi inhalacijami se je stanje umirilo.Lani januarja se je ponovilo in spet sem dobila antibiotike.Poslana sem bila k otorinolaringologu. Slika je pokazala , da imam zadebeljeno sluznico v čelnem predelu. Dobila antibiotik . Otorinolaringolog me je opozoril, da diham skozi usta, kar sem že tudi sama opazila, da večino diham, namesto skozi nos skozi usta. Problem, ki ga še imam je, da me že najmanj tri leta ob močnem kašlju zaboli glava v predelu čela in senc in to tako zelo , da se prav bojim kašljati.Ta bolečina je prisotna tudi pri kihanju. Glede na to, da mi nikoli ob vnetjih sinusov, ko sem jemala antibiotike ni teklo iz nosa, me zanima ali te lahko sinusi bolijo , če niso zamašeni-gnojni?Večkrat me tudi boli glava v predelu senc in bolečina se širi navzdol proti nosu.Ali je vse to povezano s sinusi in kaj mi še svetujete?

Hvala za odgovor!

Spoštovani!

Ko dihamo skozi usta, se lahko sluznica v nosu in v sinusih z leti se nekoliko zadebeli in če je v nosu še dodatno ozko (na primer zvit nosni pretin ali kaj podobnega), potem lahko ta zadebelitev sluznice povzroča občutek pritiska, občasnih bolečin… Torej ni potrebno, da je v sinusih gnoj, da bi nam delav težav.
Svetujem dihanje na nos, vlaženje nosu s fiziološko raztopino, izogibati se prehladu…

LP IB.

Tudi jaz sem imela izvid zasenčen sinus nešteto glavobolov, 2leti tekanja po slikanjih in nekvalitetno življenje doma in v službi .Zadnji mnenje na orl je bil operacija! V Celju dela znan bioenergetik ki dela čudeže in mi je že po prvi terapiji odprl sinuse, iz katerih mi je dva dni skupaj stekal gnoj, zaenkrat samo v grlo ,da ne moreš verjet kje je bil. Po treh terapijah se mi je stanje izbolšalo , lahko smrkam skozi nos, od takrat še nisem vzela ene tablete za glavo, redno inhaliram, jem Sinupret in spiram z slano vodo. Pravo olajšanje in kvalitetno življenje. Za inf.na voljo 031 492 016 Marija

Spoštovana ! Tudi me ne je vse bolelo pekoča obrazna bolečina po celi strani lica. Po dveh letih tekanja od enega k drugemu sem bila že obupana nad zdravstvom in diagnoza kronično vnetje sinusov in in napotitev na operacijo. Sinusi bolijo, ker se v njih pojavljajo vnetja in s tem se nabira gnoj, ki se nabira v sinusnih žepkih in ne more ven, ker so sinusi zamašeni. Jaz sem se na hitro odločila za obisk priznanega bioenergetika, Veseljka Tomiča, kateri mi je že po prvi terapiji odprl sinuse in gnoj se mi je istekal dva dni skupaj v žrelo. Od takrat je se bila še na dveh terapijah in zdaj lahko normalno smrkam skozi nos. Glavobola pa nobenega več, jemljem Sinupret, inhaliram in spiram z slano vodo. Vredno poskusit,ker tudi AB ne pomaga, če je gnoj notri. Še kakšno vprašanje? na 031 492 016 Marija

Hvala.

Hvala, lp

New Report

Close