Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečine pri srcu in bula

bolečine pri srcu in bula

Mož ima že kakšne pol leta bolečine v prsih na levi strani kjer je srce.Srce mu močno bije pritisk ima včasih nizek včasih zelo visok zelo mu niha. Včasih ima močne bolečine tako da mora vzeti tableto.Bil je pri svojemu zdravniku dal čez preiskave krvi ščitnice ekg takrat bilo v mejah normale.Sedaj pa se mu je pojavila ko se napenja bula pri srcu.Kaj bi to bilo ali gre zakaj resnega.Hvala za odgovor lp.

Pozdravljeni
Srce obdaja kletka iz reber in ostalih struktur prsnega koša, zato si ne uspem predstavljati, kako naj bi izgledala bula pri srcu. Razbijanje srca, bolečine… pa potrebujejo zdravniški pregled. Če na pregledih ni odstopanja od normale, je občutek razbijanja srca pogosto tesnobnega porekla.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

V bistvu je malo višje od srca nastala bula. Kaj menite kaj bi lahko to bilo hvala in lep dan.

Žal nisva prišla nič bližje…. srce je ZNOTRAJ in ne moremo reči, da je nekaj više….. Kar koli pa to je, zagotovo ni povezano s srcem, če se vidi na zunanji strani prsnega koša.
Lep pozdrav

Mož je bil v nedeljo na urgenci ugotovili so mu bulo 2x 2cm na prsnem košu.Čakal je cel dan da mu bodo neredili ultrazvok prsnega koša vendar so rekli da je prevelika gužva in da mora obiskati svojega zdravnika.Kaj menite ali je lahko kaj nevarnega ima pa strašne bolečine.hvala za odgovor lp.

Pozdravljeni!
Žal le iz velikosti ne morem napovedati, za kakšno buli naj bi šlo.
Lep pozdrav

Pozdravljeni!

Stara sem 18 let in sem na levi prsih skoraj zraven desne prsi otipala bulico malo ki je na otip malo boleča ,imela sem jo že enkrat a je izginila po nekaj dnevih pri zdravnici sem tudi že bila a je rekla da bi lahko bilo od hormonov kaj bi po vasem mnenju to bilo ?

Pozdravljeni!

Stara sem 18 let in sem na levi prsih skoraj zraven desne prsi otipala bulico malo ki je na otip malo boleča ,imela sem jo že enkrat a je izginila po nekaj dnevih pri zdravnici sem tudi že bila a je rekla da bi lahko bilo od hormonov kaj bi po vasem mnenju to bilo ?

Pozdravljeni katika in mateja z identično težavo (in tisto vejico 😉
Tudi meni se zdi verjetno, da gre za žlezno tkivo v dojki.
lep pozdrav

New Report

Close