bolečine po porodu
Pozdravljeni!
Pol leta po porodu se mi pojavljajo močne bolečine v križu, zadnjici, kolkih, stopalih in občasno kolenih. Naj povem, da jih spremljajo tudi bolečine v dimljah. Zaradi teh bolečin imam težave pri oskrbi dojenčka, pa tudi z nobeno telovadbo ne morem začeti, saj me po vadbi – ki se je lotim le, če se neko daljše časovno obdobje počutim dobro – vedno boli še bolj.
Rentgen hrbtenice in kolkov mi je rentgenologinja zaradi visoke doze sevanja odsvetovala, kljub napotnici osebnega zdravnika.
Zanima me, ali je mogoče moje težave odpraviti s pomočjo manualne medicine ali pa moram med dojenjem najprej nekako okrepiti mišice jedra ter se na kakršno koli terapijo podati šele po koncu dojenja.
Skratka, mi lahko v tem trenutku kakorkoli pomaga manualna medicina (kaj menite o Bownovi terapiji?) in ali mi morda svetujete kaj drugega?
Hvala in lep dan!
Ni treba čakati, manualna terapija lahko pomaga, Bownova terapija je dokaj nežna oblika terapije z bistveno manjšim efektom in omejeno uporabo kot manualna terapija.
Mislim, da je odločitev v zvezi s sliaknjem pravilna, lahko se oglasite v naši ordinaciji[/url] tudi brez Rtg. posnetkov.
Lep pozdrav,