pozdravljeni. ponovno se vam oglašam. moje bolečine na desni strani trebuha- smer desno od želodca in tudi pod drl na sredini so spet prisotne. jemljjem controloc 40mg ter se hranim bolj s lahko hrano. včesih boli ta stran tudi na dotik, drugače pa peče in tišči v tem delu. dobila napotnico za slikanje hrbtenice. kaj mislite, da bi lahko izviralo iz nje ali je to posledica mogoče žolčnika, ker me velikokrat boli malo nad popkom desno? lp in hvala za odgovor.
pozdravljeni. zopet se obračam na vas. 3 tedne sem bila bila brez controloca in sem jemala 1krat na dan ranital. čez dan sem čutila vsaketoliko časa kar precejšnjo slabost, bruhala nisem nikoli. bolečine so se pojavljale oz.se pojavljajo vsak dan pod drl, malo nižje in proti žlički. ampak sama mislim, da ne točno v žlički. opravila rtg hrbtenice, manjše degener.spremembe, ostalo brez patologije. čakam še izvid obširnih krvnih preiskav. več ne vem kaj mi je oz.kako si naj pomagam. kakšno je vaše mnenje, glede na moje težave in bolečine, ki trajajo 1leto neprekinjeno? naj omenim še, da sem danes zopet začela z jemanjem controloca,40mg zjutraj. bolečine se pojavljajo tudi med spanjem, se pravi ko ležim na določeni strani.
Spoštovani!
Pri težavah, kot jih imate vi, se naredi ti. terapevtski poskus, Za 2 tedne se uvede PPI, lahko Controloc ali najmočnejši Emozul 20 mg 2x na dan. Hitro boste lahko videli, če zdravilo pomaga. Če se v 2 tednih bolečina ne umiri, potrebujete nadaljnjo diagnostiko.
LP, Marija Š. Gašperšič
pozdravljeni, zopet se vam oglašam.moje bolečine na desni strani še kar trajajo. se je malo umirilo čez poletje, ampak trenutno so spet izrazite. širijo se pod drl in desno od popka. včasih boli ta del tudi na dotik. sem vam že posredovala moje laboratorijske izvide, 24 urno zbiranje urina sem tudi opravila. prosila bi vaše cenjeno mnenje za lab.izvide, ki sem jih poslala zadnji teden avgusta. lp in se vnaprej zahvalajujem