Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) bolečine na desni strani

bolečine na desni strani

pozdravljeni! hvala za vaše odgovore. moje bolečine na desni strani sose umirile, držim se diete ter jemala sem controloc zraven. sedaj ga že tri tedne ne jemljem več, diete se pa držim. moram rečti, da so se bolečine spet začele pojavljeti na desni strani, včasih kot kakšen krč, ki popusti ali kot bi mi kateri irgan na desni strani skupaj vleklo. ne znam točno opisati bolečine. pekoče so prisotne včasih točno pod drl, ostale prej omenjene bolečine pa se pojavljajo vsake toliko časa približno 2prsta nad popkom desno. pijem donat čez dan, prebava normalna. moji izvidi kot sem vam napisala so bili dokaj v mejah normale, diagnoza gerb, kronično vnetje dvanajsternika in želodca. hp negativna vedno. ali mislite, da bi morala ponovno na kašne preiskave zaradi ponavljajočih bolečin? lani oktobra sem zadnje opravila in sicer ct trebuha s kontrastom in vse ok. lp in hvala že vnaprej.

Spoštovani!

Menim, da preiskav ne potrebujete. Občasno za 3-4 dni jemljite spet Controloc, da se težave zumanjšajo oz. so pod nadzorom.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close