Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Bolečine – mehur

Bolečine – mehur

Pozdravljeni,

Konec poletja sem imela bakterijsko vnetje mehurja. Osebni zdravnik mi je takrat brez podrobnejših preiskal predpisal 3 različne ab, ker mi je šele tretji pozdravil vnetje. Po vnetju pa stanje z mehurjem sedaj že 3mesece ni več dobro. Vsakodnevno so prisotne težave, ali me tišči na vodo, ali imam močne krče spodnji del trebuha, ali me peče  ko grem na vodo. Vedno,ko dam vodo, izvid neg. Težave vplivajo na kvaliteto življenja, pojavljajo se v valovih, ko že mislim da sem.sedaj pa že končno ok, spet pride do poslabšanja. Uz naredili, vse ok. Sedaj čakam na cistoskopijo. Kaj naj naredim,ko so bolečine zares nevzdržne in prečujem noči,ker preveč boli,da bi se umirila? Osebni doktor veš čas pravi,da je izvid ok in zanj je s tem zadeva zaključena. Jaz pa že 3m ne živim več normalno. Ginekološko dvakrat pregledana,vse bp. Ginekolog mi je predpisal zdravilo Betmiga, a po skoraj mesecu dni jemanja ni bistvene spremembe. Včeraj ponoči so bile bolečine tako hude, da sem posegla po ab. Danes zjutraj dala urin, ki kaže,da so vse vrednosti v stanju normale. Res več ne vem,kaj naj si mislim in kako si naj pomagam. Za vsak nasvet in pomoč bom zelo vesela, saj sem.kar nekako izgubljena v zdravstvenem sistemu. Hvala

Pozdravljena,

Jaz imam iste tezave.. Vsakic, ko dam malo pritiska na mehur me zaboli.. Cez dan imam valove in to ze traja 5 let vse skupaj (zvecer je se slabse). Najbolj me pa boli, pred ali po vodi.. Med pa nikoli.. Meni so tudi rekli, da je vse bp. Ginekologinja, urolog, osebna zdravnica. Zdaj sem noseca in imam se vec problemov, kot sem imela prej.. Vec nevem kaj bi lahko bilo. Tudi jaz bi prosila, ce bi kdo vedel kam se lahko napotim, bi bilo super! Hvala lepa!

Lep pozdrav.

Spoštovani,

Imam pogosta vnetja v mehurju tako ,da jemljem antibiotike. Običajno Macrobit, sedaj pa je hila v urinu izolirana clabsiela pnevmonije, tako da sem 10 dni jemala Nolicin.

Pri meni je problem da so mi pred 6 meseci odkrili v blatu bakterijo Clostridium difficile.  Mislim, sa sem jo dobila zaradi jemanja 2 antibiotikov Cisofa in Amoksiklava. Kot terapijo sem takrat jemala 10 dni Efloran in bakterije pri kontrolnem vzorcu blata ni bilo več.

Sedaj ko sem jemala zaradi urojnfekta Nolicin pa zopet občutim v trebuho pretakanje, vetrovi je mučijo, ns blato grrmn1x dnevno in je neformalno. Muči me tudi po odvajanju rahla slabost in omotica. Bojim se, sa se je v črevesju zopet naselila Clostridium difficile, ki izloča toksin kot pred meseci.

Zanima me kaj lahko storimo kajti očitno o vašem antibiotika bo posledica zopet razrast te bakterije.

Kaj svetujete ob jemanju antibiotika,  da se ta bakterija ne bi razrasla, ali je smiselno ob vsakem antibiotika jemati Efloran?

Vse skozi jemljem tudi probiotike, pa očitno je to premalo.

Prosim za nasvet.

New Report

Close