Najdi forum

bolečine ki me spravljao v obup

Pozdravljeni!

Že par let se ubadam z bolečinami v spodnjem delu hrbtenice, zadnji del nog in bolečin v podplatih. Naj povem da bolečine niso bile tako hude, da bi letela k zdravniku, saj vidim kako zdravniki stokajo, če jim omeniš bolečine v križu. No, sedaj pa že opažam, da včasih težko dvignem stopalo proti sebi in dobivam mravljince v stopalo. mravljince pa dobivam samo v desno stopalo, bolita me pa obe nogi. Saj ne bi jamrala, samo sedaj pa imam občutek da se vse samo še stopnjuje. Naj povem, da sem januarja rodila z epiduralno in mi katetra skoraj niso morali vstavit, rekli so če imam poškodovano hrbtenico. Vem pa, da so mi jo pred 5 leti slikali( rentgen), pa ni bilo kaj videti, oz. bolečine so med tem pojenjale, ko bi morala k ortopedu in seveda nisem šla. Stara sem 30let, normalne postave. Mati ima izrastke v zgornjem delu oz. v vretencah. Mislim, da ima osteohondrozo. Ne vem, če sem prav napisala in tudi nima kakšne terapije.
Ali je smiselno obiskati zdravnika?
Pa še nekaj. Pred letom dni sem imela lažjo prometno. Imela sem zvin vretenc. Poškodovano eno korenino. Tako mi je dejal zdravnik na EMG. Povedala sem mu tudi da me zelo boli palec na roki(desni palec) in je dejal da od vretenc, jaz pa še vedno čutim bolečine v palcu in to močne bolečine. malo sem se razpisala tako po domače. Upam, da mi boste pomagali, ker verjetno bom vas potrebovala.

Hvala in lep pozdrav

Po moje je absolutno nesmiselno še naprej trpeti vse te bolečine, ki glede na vaše podatke, so ortopedskega izvora, kaj bolj natančno pa je brez podrobnega pregleda težko določiti glavne vzroke.
Vsekakor bi nas bilo pametno čimprej obiskati, saj se težave očitno stopnjujejo in se bodo brez ustrezne terapije stopnjevale še naprej.

Lep pozdrav,

New Report

Close