Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? bolečine

bolečine

Že več kot leto dni me mučijo neznosne bolečine, ki se selijo po vsem telesu.Najpogosteje čutim bolečine na zadnji strani v podričju lopatic, na prsnem delu, v hrbtenici in občasno tudi v nogah in rokah. Od zdravil jemljem redno prosak in občasno heleks. V obup me spravlja ker mi nihče ne zna pojasniti vzrokov za moje bolečine. Od preiskav imam le rentgenske posnetke in pregled splošne zdravnice, ki ni ugotovila nobenih posebnosti. V zadnjem času hodim na fizioterapijo in ultra zvok,vendar ne opazim nobenih izboljšanj, bolečina se stopnjuje in brez protibolečinskuh tablet ne vzdržim. Trenutno jemljem 2xdnevnomOlfe.100 SR Depokaps. Hvaležna bom za vsak nasvet.

Na tvojem mestu bi šla še kam privat, recimo sem.

zamenjaj splošnega zdravnika

Olga – se pridružujem medicinski sestri. Takoj menjaj zdravnika! Dve leti sem se mučila pri šlampasti (a medijsko napihnjeni) zdravnici, ki me je šopala z antibiotiki in mi na koncu zatrdila, da sem nevrotična baba. Ona je bila za nagrado premeščena v eno od vladnih služb, jaz pa sem prvi mesec pri novi, čisto navadni, ljudski zdravnici pristala v urgentni ortopedski ambulanti na polikliniki, kjer so me v štirinajstih dneh porihtali kot je treba.

rentgenske slike česa imate? nog rok hrbtenice? rentgen ne pove nič splošna zdravnica pa tudi ne če mene prašaš je mal fukjena če preavi da ti nič ni pa še nobenga pregleda nimate opravljenega. vsaj kri pa vodo pa revmatolog bi moral kle v prvi vrsti na vrsto pridt.

New Report

Close