Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma bolečine

bolečine

Prosim, če mi pomagate z nasveti kam in h komu na pregled?
Bila sem pri os.zdravnici in ji povedala za težave in ona mi razlaga, da je veliko takih težav in da mi lahko predpiše protibolečinske tablete ali pa mi predpiše fizioterapijo.
Najprej se je pojavilo mravljinčenje rok (ponoči). To je trajalo nekaj časa in prenehalo. Nato nekaj časa nič. Potem sem čutila bolečino v desnem kolku pri ležanju na sedežni nato sem se ponoči prebudila in čutila bolečino v prstih (težko sem stisnila pest) nato spet po določenem obdobju bolečino v desnem zapestju (bolečina je najhujša ob uporabi rač.miške, ki se tako razboli, da je res potrebno roko umiriti medtem pa je bolečina še vedno prisotna in traja, bolečina je tudi v levi roki nad komolcem in pribl. dva meseca čutim rahle bolečine v križu.
Tisti, ki imate podpbne izkušnje vas lepo prosim, da mi pomagate kam narediti prvi korak, da bi lahko diagnosticirali bolečine.

Hvala, čimmanj bolečin in lep pozdrav!

Pa mi res nihče ne more (noče) odgovoriti oz.iz lastnih izkušenj zaupatii kateri je bil prvi korak oz. h kateremu specialistu?????

Hvala za prijaznost!

Tako se začne vzroka pa ne najdejo,zdravila pravega tudi ni.mene že bolijo sklepi dolgo pa nič ne ugotovijo!

zivjo, “ena nezaupljiva”,

od računalniške miške in to mravljinčenje je lahko tudi VNETJE KARPALNEGA KANALA oz. karpalni sindrom… Pokaže ga EMG preiskava (čakalna doba nekaj mesecev). Svetuje ne pretiravati pri uporabi računalnika (kolikor se da) in večkrat počivati. Za drugo nimam ideje.

Lep dan brez bolečin
Lp

New Report

Close