bolecine
Pozdravljeni,stara sem 39let v nedeljo in ponedeljek sem imela malce vrocine do 38.Zdravnik mi je pregledal kri in vodo le na vodi sem imela malo bakterij.Zdravnica je sumila,da je viroza a mi je za vsak slucaj dala primotren tablete,sama sem zacela se pit brusnicne kapsule in ursi caj,ter veliko tekocine.Bolecine v spodnjem trebuhu so v torek bile mocne ze vceraj zvecer me je zacelo bolet v predelu ledvic.Vrocine nimam.Zdravnica mi je narocila le pregled vode naslednji teden ob priliki.Zanima me kaj naj se zopet oglasim pri njej ali naj grem v ponedeljek v sluzbo in je to normalno in bo slo mimo.Hvala za odgovor.
Pozdravljeni!
Bolečine v spodnjem delu trebuha niso nujno povezane v vnetjem mehurja, možna so še vnetja v predelu rodil, bolečine v sklopu prebavnih težav bi lahko povzročala tudi antibiotična terapija (primotren). Bolečine ledveno so lahko tudi zgolj mišična bolečina in tudi ni nujno, da imajo karkoli opraviti z ledvicami. Vsekakor pa te bolečine niso “normalen” pojav in so vsekakor vredne pregleda (ob slabšanju težav tudi pred ponedeljkom!!). Če ste v ponedeljek za v službo je odvisno od porekla trebušnih bolečin (če jih ne bi imela, brez vročine in ob dobrem počutju ne vidim zadržkov).
Lep dan!
Prebavnih tezav nimam,si pa ze tri dni dajem floragin svecke ker se mi je mal povecal izcedek.Imela sem veckrat glivicna vnetja a nikdar bolecin.Pa tudi ti znaki mi niso delovali da bi sla do ginekologa.Ce se ne zboljsa bom sekakor sla k zdravniku ali k ginekologu.hvala za vas odgovor.Lep dan vam zelim.
Če so bolečine hude, če se slabšajo, če se ob tem slabo počutite, če vam ponovno zraste temperatura vsekakor (vsaj do splošnega zdravnika oz. dežurnega), sicer pa se odločite glede na intenziteto težav ter v katero smer se spreminjajo. Bolj natančen sem težko, ker takole težko ocenim karakter bolečin. Lep pozdrav!