Najdi forum

Spoštovani,
prosim vas za nasvet, stara sem 45 let, in imam problem z hrbtom in sicer me boli v križu sicer me ne boli ves čas ampak mi ne “pusti” predklona, enostavno se ne morem prikloniti, ne morem stoje obuti nogavic itd. To me zelo moti saj me omejuje pri določenih delih. Drug problem pa je leva roka in to zadnji mesec, boli me roka med ramenom in komolcem, to je taka notranja bolečina, ne boli me na dotik, ko pa se pojavi bolečina takrat roke ne morem niti premakniti, potem zopet popusti in samo čutim bolečino – ta pa ni huda. Zato mislim da je čas da nekaj naredim in kot prvo vas prosim za nasvet. Vsakega odgovora bom vesela, lepo pozdravljeni.

Spoštovani,

Problem, ki ga imate s križem je tipična indikacija za obisk našega zdravnika. Z manualno medicino se da take stvari lepo in hitro odpraviti.
Kar se pa tiče ramena, svetujem najprej obisk pri splošnem zdravniku in pridobiti napotnico za EMG preiskavo ali UZ ramenskega sklepa ter nato obiskati manualnega terapevta, saj samo protibolečinsko zdravljenje po navadi ni najbolj uspešno, predvsem pa ne dolgoročno.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni,
sporočam vam da sem se že naročila v Novi Gorici, (ordinacija na Grčni mislim da je dr. Filipov?), sedaj me zanima ali je ta v vaši pristojnosti oz. ali poznate terapevte, ali mogoče delate tudi vi tam? Bila bi vam hvaležna za odgovor. Lep pozdrav

Podjetje MO-GY ima v Sloveniji 3 ordinacije. Jaz delam v Mariboru, v Novi Gorici pa dr. Filipov.
Seveda ga dobro poznam, saj sem ga jaz pripeljal v Slovenijo. Je zelo dober strokovnjak, malo ima le problemov z jezikom. Prepričan sem, da bo naredil vse, da ba vam pomagal, bom pa zelo vesel, če mi boste poslali vaše mnenje.
Upam, da boste zadovoljni.

Lep pozdrav,

New Report

Close