BOLEČINA
Zdravo,
Večkrat imam bolečino pod lopatico in v ledvenem delu.Stara sem 28 let in sem zdravstveni tehnik.Verjetno imam to iz službe.
Kaj priporočate?
Pozdravljeni,
malo premladi ste, da bi že imeli kronične težave v predelu, ki ga opisujete.
Kakor izgleda, bo potrebno nekaj spremeniti. Svetujem vam, da premislite, kako obremenjujete svoje telo med delom. Niste opisali, kakšno delo konkretno opravljate. Kakšen kratek obisk in pogovor pri zdravniku bi vam tudi koristil.
Verjetno bi bilo potrebno pomisliti tudi na to, koliko svojega prostega časa namenite sprostitvi, urjenju telesa, dihalnim vajam, zdravi prehrani…Svetovala bi vam, da se odločite za kakšno dejavnost (ples, joga, fitnes….), ki bi vas veselila in bi bila redna. Če delate v zdravstvu, ste prav gotovo izpostavljeni raznim stresnim obremenitvam, saj delate s pacienti, to pa vpliva tudi na vaše psihofizično počutje. Sploh so težave v ledvenem delu zelo povezane z našo psihofizično kondicijo.
Na dobro počutje seveda vplivajo tudi razne masaže, še posebno v zimskem času, torej privoščite si jo občasno tudi vi. Klasična medicinska masaža, tui-na masaža, shiatsu bi prav blagodejno delovale na vaše telo.
Za več informacij me lahko pokličete na GSM 041 338 555.
Lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.