Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Fizioterapija in masaže bolečina vrat in glava

bolečina vrat in glava

Pozdravljeni!

Pred dvema dnevoma sem bila izpostavljena prepihu (sredi najhujše vročine sem šla v lekarno kjer imajo grozno hladne klime) ter nato še v avtu sem bila na prepihu. Ko sem prišla domov naenkrat nisem mogla več obračati glave, boli me na dotik na glavi v predelu uhe ter se bolečina širi navzdol v vrat. boli me cela desna polovica glave do vratu navzdol. Sedaj me že dva dni nenormalno boli, bila sem pri zdravniku ki mi je dal Naklofen tablete,ki pa bore malo pomagajo. Ko obrnem glavo rahlo v levo in desno me zelo boli, kot da bi me nekaj zatezovalo v vratu, tudi eno bezgavko imam zatečeno, ko požrem slino me zaboli uho. Grlo in vrat naj bi bila o.k. Kaj menite, je to vnetje kakšnega živca ali je kaj resnejšega? Kaj priporočate – tople obkladke, včeraj mi je namreč kolegica dala hladen obkladek, to se naj ne bi devalo na vneta mesta?

lp

živa

Pozdravljeni!

Glede na zgoraj opisane težave gre v vašem primru za bolečino iz mišic, mrzel zrak je aktiviral “speče” trigger točke v njih.

Priporočam vam trigger point terapijo in tople kopeli oziroma vroč tuš, pustite vodo teči po vratu 5 min.

New Report

Close