Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Bolečine v sklepih in mišicah bolečina vnogi in okoli zapestja

bolečina vnogi in okoli zapestja

Spoštovani…
Od jeseni imam bolečine v desni nogi in sicer od kolka,po sprednji strani noge do kolena.Bolečina se nekako seli od zgoraj navzdol in obratno.En dan bolj ,en dan manj. Zdravnica me je poslala na slikanje kolka in mi sporočila,da imam zelo zasukano hrbtenico v ledvenem delu(predvidevam,da je skolioza,na katero so me opozorili že pred dvajsetimi leti,pa nisem jemala resno,ker me takrat ni bolelo),z kolkom pa je vse v redu.Sedaj hodim na pilates in sem ugotovila,da je cela desna stran manj gibna kot leva..Ali se lahko zadeva z vajami za hrbtenico kaj popravi,ali se lahko pomaga kako drugače…
Druga težava pa je z mojim desnim zapestjem,ki me ravno tako včsih boli,da komaj premikam dlan,včesih pa čisto nič.Bolečina se seli od zapestja po zunanji strani proti prstom..Ali je lahko za vse skupaj morda kriva revma..
Imam probleme z ščitnico in jemlem zdravila Euthirox, drgače sem zdrava ,delavne dobe imam blizu trideset let,pretežno stoječe delo,kjer veliko delam tudi z rokami..
Kakšno je vaše mnenje olkoli vsega tega.?Ali bi bilo dobro iti k ortopedu,glede na to da ga nisem obiskala že dvajset let?
Lep pozdrav…

Spoštovani!
Da, pojdite k ortopedu!
Ne, skolioza se z vajami ne bo popravila, lahko pa se zmanjšajo bolečine. Gre pa tudi za to, da se deformacije ne poslabšujejo in obraba drži čim bolj nazaj.
V zapestju gre verjetno za obrabne spremembe, ppotreben je pregled in RTG
Da, pojdite k ortopedu, čudežev pa ne zna narediti!

New Report

Close