Najdi forum

Bolečina v zatilju

Spoštovani,

že približno tri mesece me boli v zatilju glave oziroma pod levim ušesom navzdol proti vratu. Naj povem, da sem opravila rentgen vratne hrbtenice ( degenerativne spremembe, po zdravnikovem mnenju v mejah normale-stara sem 35 let ), pri rentgenu ostale hrbtenice pa je ugotovljena skolioza in sesedanje ledvenih vretenc. Opravila sem tudi fizioterapijo in protibolečinsko terapijo. Občasno me boli tudi levo uho, bila sem pri otologu in stanje je b.p. Zanima me, če je možno, da me od omenjenih težav boli tako visoko v glavo, v bistvu v predel možganov in kako se mi lahko z vašo metodo pomaga.

Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni.

Marija

vretenca reagirajo podobno kot goba, če v njej ni vode se skrči in deformira, ko pa dobi dovolj vode se pa spet razširi in normalno funkcionira. Ljudje, ki imajo težave z vretenci vsi po vrsti pijejo premalo vode.
Vzrok tvoji m težavam je lahko tudi drugje: recimo v kemikalijah, ki jih vnašaš v svoje telo skozi razne umetne pijače, ali prehrambena barvila E, ki so v industrijskopredelani hrani in so vsa po vrsti kancerogena, razen nekaj izjem.
Že mikro vsebnost v telesu lahko povzroči hude posledice, ki so lahko podobne kakor tvoje. Sčasoma z pitjem čiste vode in izogibanjem prehrambenih produktov v katerih so razni E-ji se stanje lahko hitro popravi.
Če pa pogledamo stvar še iz psihološke strani, to lahko pomeni, da še nisi razčistila s svojo preteklostjo in da te nekaj še teži, najbolje, da tp razrešiš takoj.
Svetujem ti tudi pregled pri dobrem kiropraktiku.
lp stojči

Spoštovani,

Bolečine v zatilju in v glavi so verjetno povezane z degenerativnimi spremembami v vratnem predelu hrbtenice, ki so bile mogoče na rentgenu neopazne.
Če so vsi ostali izvidi b.p. in protibolečinske terapije niso bile uspešne Vam svetujem pregled v eni naših ordinacij, kjer bomo ugotovili gibljivost segmentov vratnega dela hrbtenice, stanje mišičnega tonusa v tem predelu in verjetno težavo odpravili.

Lep pozdrav,

New Report

Close