Bolečina v vratu
Pozdravljeni,
Ze nekaj casa se mi pojavljalo bolecine v vratu, ramenih, obcasno tudi vrtoglavica/omotica, predvsem v sedecem polozaju. V sluzbi sedim 8,9 ur na dan, tudi sam stol ni ravno primeren. Nekaj vaj za vrat izvajam doma , cakam tudi na sliko mr vratu (rtg opravljen, zacetne degenerativne spremembe)
Veliko sem ze prebrala o manualni/trigger point terpaiji na vasi spletni strani, in me zanima ce se pri vas lahko oglasim z izvidi ter se vidi kaj se lahko naredi? Vsekakor bi kasna masaza/terapija bila zelo dobrodosla.. stara sem 30 ,drugace zdrava
Najprej hvala za odg. Leta netelovadbe, sedeca sluzba, par kg gor, ze prej obremenjena hrbtenica (gostinstvo) so zgleda naredika svoje 🙂
MR vratu ni pokazal nic, kar mi je cudbo ker rtg je pokazal sicer minimalno spondilozo , zgleda ni pomembno. Vsekakor pa cutim zategnjene misice. Bika parkrat pri kolegici na masazi, vendar je svetovala kaj bol profesionalnega. MR glave opravljen poleti, ORL pregled tudi, vse ok , zato je zgleda tezava res v vratu/hrbtenici.,
Se vam javim po pocitnicah.
Lep pozdrav 🙂