bolečina v vratu
Lep pozdrav,
Jaz bi pa prosila za mnenje, če bi mi lahko svetovali kaj približno bi bilo lahko narobe.
In sicer, stara sem 18 let in pred dvemi dnevi sem se zbudila z ostro-pekočo bolečino v desnem predelu vratu, ta pa sega vse pod desno lopatico pa tudi proti celotnemu ramenskemu obroču. Glave v celoti nezmorem obriti, saj je bolečina premočna. Včeraj je bila ta še dokaj znosna, saj sem vzela olfen, ki je proti bolečini nekoliko pomagal, ko pa popusti pa je ta vedno močnejša.
Ali je možno, da imam vkleščem živec ali kaj podobnega? Sicer pa se s kakšnim športom nisem ukvarjala, tako da dvomim da bi bil lahko nateg mišice.
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni,
verjetno je prišlo do napačnega položaja ponoči in je prišlo do t.i. krča. Obstaja tudi minimalen % možnosti, da je prišlo do resne spremembe in sicer vkleščenosti živca, vendar je ta odstotek skorajda zanemarljiv.
Pripročal bi vam naslednje: v kolikor težave v dveh tednih ne izvenijo same od sebe, se naročite na pregled v eni od naših ordinacij, da poiščemo vzrok za nastale težave in vam svetujemo glede nadaljnjega zdravljenja.
Skoraj prepričan pa sem, da bodo težave minile brez strokovne pomoči.
Lep pozdrav,