Najdi forum

Spoštovani!
Sem mlajši moški. Učiraj sem dobil bolečine v vratu, ki so nepopisne. Dokler hodim na okoli je še kar uredu, ko pa se uležem postane problem. Bolečina je tako močna, da s težavo ustanem. Bolečina se širi proti lopatici in rami. Sam nisem imel s tem nikoli problemov zato mi je malo čudno. Zanima me za kaj bi lahko šlo? Ali je možno da bi šlo tudi za kak heksa šus ali pa so težave mehanske narave? Ali mislite, da bojo bolečine po določenem času izginile?

LP

Problem je točen tak, kot ste ga napisali – možen je mišični krč (bolj verjeten) ali pa podhladitev živca, kar povzroča zategnjenost mišic v vratu. Običajno bolečine prenehajo v roku 5-7 dni, še posebej, če se je to pojavilo prvič. V kolikor bolečine ne bodo ponehale, se javite v naši ordinaciji.

Lep pozdrav,

Že kakšne 3 tedne čutim bolečine v vratu – v zatilju. Bolečine čutim pri obračanju glave levo ali desno, kot da so mišice zategnjene. Zdi se mi, da to traja že malo predolgo, če bi šlo le za nateg mišic. Hvala za odgovor.

Kot smo že sporočili v obvestilu 20.12., žal zaradi odsotnosti zdravnikov (novoletni dopust) na forumu ne bomo mogli odgovarjati do 12.1.2008.

Hvala za razumevanje,

MO-GY d.o.o.: Ivan Zrimšek, univ. dipl. ing.

Težave z gibljivostjo vratu včasih trajajo več časa, posebej če ni odstranjen vzrok.Mislim, da pri vas ne gre za večje težave in bi se jih z manualno terapijo dalo odpraviti.

Lep pozdrav,

New Report

Close