Pozdravljeni!
Decembra so se začele bolečine v želodcu in imela sem povečano kislino v želodcu, zato mi je osebna zdravnica predpisala tablete Nolpaza 20mg. Proti koncu meseca so prenehale bolečine v želodcu. Takoj po prenehanju želodčne bolečina so se pričele bolečine v trebuhu kot nekakšni krči, večinoma pod popkom ter spodnji levi strani trebuha, imela sem izmenjavanje obdobij drisk in zaprtij. Ves čas sem hodila svoji osebni zdravnici, katera mi je pregledala kri,blato( patogene bakterije),urin. Izvidi so bli v redu. Izmenjavala sem razne diete, trenutno imam dieto brez kvasa, bele moke in sladkorja že tri tedne vendar se mi bolečine še vedno pojavljajo v istem predelu trebuha kakor prej. Driska se mi še vedno pojavlja enkrat na največ dvanajst dni. Osebna zdravnica mi je svetovala probiotične tablete Nutriflor ki vsebujejo žive organizme in jih jemljem že tri tedne. Zanima me na kaj bi vsi tej znaki lahko nakazovali?
Nevem, če je to povezano ampak imam trenutno nenavadne krvavitve iz nožnice, čeprav bi morala nastopiti menstruacija šele čez dva tedna, sicer pa jemljem kontracepcijske tablete že več kot eno leto.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovor!
lp, nika
Spoštovani,
težave so lahko povezane, verjetno imate iritabilni kolon, ki je funkcionalna težava. Poskusite jemati Budifar, kar se v lekar kupi brez recepta in je namenjen lajšanju različnih prebavnih težav, tudi iritabilnega kolona. Poskusite tudi zmanjševanje stresa z aktivnim sproščanjem.
LP, Marija Š. Gašperšič