Bolečina v prsnem košu
Pozdravljeni! No, da opišem svojo težavo. Približno eno leto nazaj, se je vse skupaj začelo z hudim glavobolom, bolečinah na točkah po celem telesu(pojavile so se kartako in po celem telesu) in srbenjem kože po celotnem telesu. Glavobol je trajal kakše 3 tedne, potem pa poniknil. Srbenje je ostalo še vsaj do novega leta(pa tudi zdaj me še vedno več srbi, kot me je pred tem, ampak je znosno). Bolečine predvsem po rokah in nogah pa še kr vztrajajo. Od začetka vsega tega, me že boli odzadaj za levo lopatico, bolečina je zelo močna če premaknem roko naprej ali nazaj).
Od nekje novega leta naprej, pa je vse skupaj slabše, začelo me je boleti pod žličko(odkrili so mi Gastritis in Hiatalno kilo), nakar pa se je v zadnjem mesecu bolečina preselila višje v višino prsi, kjer pa me zdaj že konstatno vsaj 2,3 mesece vsak dan pomalo špika, še posebej pa zadnih 5 dni, ko je bolečina neznosna in se pogosto preseli v vrat(levo stran in odzadaj), v levo roko in v mezinc na levi roki. Pravtako, me predvsem zjutraj bolijo oziroma je v nogah(med gležnjem in kolenom) nekakšen čuden občutek, kot da niso moje. Pred očmi, pa so se mi začele pojavlati male črne pikice, ki lebdijo v zraku in pa čuden občutek pod spodnjo čeljustjo, kot da bi slabost izvirala od tam.
Vse skupaj me že precej skrbi, čeprav sem v zadnjem mesecu, dal skozi od EKGja, krvnih preiskav, RTG slikanja srca in pljuč, UZ pljuč,…
Verjetno tudi zaradi straha ponoči težko zaspim, in ko mi uspe se ponavadi zbodim hrepeneč po zraku, in še z hujšimi simptomi oz. hujšo bolečino povsod, kjer sem zdaj to opisal.
Star sem 28 let, rekreativn odbojkar in kadilec.