Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo bolečina v nogi

bolečina v nogi

spoštovani,
obračam se na vas z mojim problemom. Že kar nekaj časa imam problem z levo nogo. Kakih dobrih šest mesecev imam bolečine, ki so močnejše zadaj na zunanji strani kolena, višje gre bolečina po zuannji strani bedre, nižje pa nekako zadaj počasi na notranjo stran in od gležnja proti peti. Naj povem, da je bolečina na sredini narta do stopala noter zelo pekoča in imam občutek da mi kar žari. Kaki teden nazaj pa sem opazila, da imam peto ”gluho”, oziroma da je ne čutim tako kot bi morala. Če to mesto podrgnem ali pritisnem imam občutek pikanja oziroma mravljincev. To pa ni po zuanji strani ampak je samo na sredini pete, pa naato še malo po stopalu proti prstom. Prav tako me zelo moti bilo kakšen še tako majhen pritisk na nart (mogoče kakšni čevlji, teniski če si malo preveč zvežem) je to zelo boleče. Noge mi tudi malo otekajo. Težava pa se mi zdi veliko bolj boleča ponoči, kto pa podnevi. Svojo težavo si omilim z gibanjem (hojo), raznimi kopeli, knajpanjem nog, masažo, ipd, toda težave ne morem odpraviti. naj povem da imam v službi predvsem sedečo delo, ne jemljem nobena zdravila, prav tako nisem bila še dosedaj nič kaj resno bolana, nimam problemov s hrbtenico. Stara sem 55 let, mogoče kakšno kilo pretežka (75 kg/164 cm) to je pa tudi vse. Lepo prosim za nasvet in pomoč, saj si niti ne predstavljam iti svojemu zdravniku (čeprav je res pravi zdravnik, ki zna pacientu res prisluhniti), pa čakanje po čakalnicah, pa dobiš kup napotnic, pa čakaš za pregled tu 4, pa za drugi prgled 6 mesecev, težava pa se stopnjuje in je vedno večja.
Hvala za vaš odgovor in lep jesenski pozdrav!

New Report

Close