Najdi forum

Bolečina v križu

Pozdravljeni,

nekaj dni pred ovulacijo (8.dan od začetka menstruacije) me je začelo zbadati in boleti v desnem jajčniku, drugače kot ponavadi.

Potem se je malo umirilo, 3 po ovulaciji pa se je bolecina stopnjevala, zdaj jajčnika niti ne čutim, precej močno pa me boli spodnji desni del križa (občasno zbadanje in bolečina, ki se stopnjuje tekom dneva) celo tako, da me ovira pri vsakodnevnih aktivnostih.

Vsega tega nisem vajena, težav s križem drugače nimam. Ali je možno, da se mi je pojavila cista?

Verjetno ni razloga za skrb?

Stara sem 44 let.

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Tia

 

Spoštovani,

simptomov, kakršne navajate žal ni mogoče tako preprosto pojasniti brez pregleda. Osnovni pogoj za interpretacijo vaši simptomov je torej pregled. Vse drugo je nekaj na pamet in s temu primerno višjo stopnjo napake.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close