Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Bolečina v korenu penisa zaradi “nesrečnega pripetljaja”

Bolečina v korenu penisa zaradi “nesrečnega pripetljaja”

Pozdravljeni,

zgodila se mi je precej banalna situacija, zaradi katere ne vem, ali je smiseln obisk osebnega zdravnika ali pa je boljše počakati, da se stanje izboljša tekom časa.

Dva dni nazaj sem doma pri popoldanskem počitku v postelji imel erekcijo, kar se zgodi včasih popolnoma spontano. Pri tem sem hotel zadevo ignorirati in sem z rokami potisnil svoj ud globlje v boksarice, ampak na neumen način, pri čemer sem ga v bližini korena zvil navzgor in potisnil dol v hlače. To pomeni, da sem ga na silo upognil, ko sem ga potisnil navzdol in uporabil pri tem precej moči. Slišal sem zelo rahel “pok”, če me spomin ne vara in začutil rahlo bolečino, erekcija je nato izginila.

Zdaj imam že dva dni rahle bolečine v predelu penisa, ki prihaja iz telesa ven – če se ne motim, gre za koren penisa.

Simptomi so sledeči:
– erekcije ne morem doseči (mogoče zaradi stalne rahle in spremljajoče se bolečine), ali pa je ta zelo rahla

– uriniram normalno, urin je bele barve.

– penis ne visi ne v levo in ne v desno, ampak je videti normalno. Prav tako ni nobenih vidnih znakov, da bi bilo kaj narobe.

– na silo sem v mehkem stanju preveril z masturbacijo, ali semenska tekočina normalno prehaja ven, kar se je izkazalo za brezhibno.

– danes zjutraj sem se zbudil z rahlo erekcijo, ampak tudi s spremljajočo se bolečino, ki traja trenutno 48h.

Star sem malo več kot 30 let in to se mi je zgodilo prvič, nikoli še nisem imel bolečin v moškem udu, vendar me je trenutno strah dolgoročnih posledic, ker na internetu sem prebral vse možne članke o poškodbah moškega organa.

Skratka, bolečina ni velika, gre za rahlo konstanto, ravno dovolj, da me skozi opominja, da je prisotna. Erekcije trenutno nisem sposoben. Penis je videti normalno, nobene krvi v urinu, koža normalne barve kot vedno.

Preden se v teh koronskih časih odpravim na posvet k osebnem zdravniku me zanima mnenje tukajšnjih strokovnjakov. Ali takoj odreagirati ali počakati kakšen teden, da se vidi stanje pozneje. Priznam, da imam trenutno strah za zdravje svojega “premoženja”.

Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem

 

New Report

Close