Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečina v glavi

bolečina v glavi

Pozdravljeni!
Sevedda iz zelo pičlih podatkov ne morem dati prav zanesljivega odgovora, a pri opisanem nekaj dni trajajočem glavobolu brez drugih težav je tumor komajda verjetna možnost….verjetno gre za eno od pogostih oblik glavobola.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spoštovani!
Že več kot 3 tedne imam zelo čuden občutek v glavi, skoraj vedno na desni strani. Zdi se kot nekakšen hud pritisk. Bolečina je redko prisotna, če pa že, je blaga. Tudi vrat je precej drugačen kot ponavadi, rahlo me boli. Srce mi razbija, pa tudi drugače sem bolj šibka kot ponavadi. Zjutraj ko se zbudim je najprej vse ok, potem pa začnem o tem razmišljati in situacija je do večera že obupna. Kaj bi lahko bil vzrok tega, ali je mogoče, da je posledica živčnosti, ker vedno mislim le na najhuje. Ali mi lahko prosim poveste še, kakšni so glavni simptomi možganskega tumorja ter ali je zanj lahko pokazatelj že blag glavobol ali mora biti intenziven in dalj časa trajajoč?
Hvala za odgovor in lep dan

Verjetno je večina težav res le posledica tesnobnosti, in povsem možno, da bo skupaj z njo izginil tudi občutek tiščanja v glavi. Po treh tednih glavobola se je sicer smiselno oglasiti na pregled. Glavni in edini znak za možganske tumorje seveda ne more biti težava, ki jo ima stotisoče ljudi, od njih pa le redki tumor. Če boste po netu iskali simptome, jih boste hitro našli tudi pri sebi, zato vam to odsvetujem.
LEp pozdrav

pozdravljeni

že dlje časa se mi dogaja, da dobim bolečine ali pekoč občutek v zadnjem predelu glave. Takrat se moram umiriti in po kakšnih 3 minutah vse mine.

hvala za odgovor

zdravo!

boli me glava v zadnjem predelu. začela me je boleti ko sem se dlje časa potapljal na dih zdaj me boli že drugi dan.

hvala za odgovor
lP

Hči je stara 7 let in že pet dni jo boli glava. Boli jo v zadnjem delu in spredaj.Zanima me če je to lahko kaj v zvezi z njenim padcem pred 3 tedni.Padla je na hrbet z višine nekje okrog 1 metra.Bile sva že pri zdravniku ampak on pravi da je to ker sedaj otroci premalo pijejo tekočine jaz pa se bojim da ni kaj drugega.

Pozdravljeni! Zelo malo verjetno se mi zdi, da bi šlo za posledico padca pred 3 tedni, kaj pa je res vzrok, pa je težje vprašanje.
Lep pozdrav

Živjo!

Zadnji teden me je zopet začel boleti zob, pred približno 3-mi dnevi pa me je začelo rahlo boleti v predelu sence, bolečina ni zmerna, pojavi se vsako toliko, me pa zelo moti pri opravilih in v šoli. Ker sem komaj jutri naročen za zobozdravnika, približno 2x na dan jemljem po eno tableto Naglesina.

Hvala za odgovor
LP

khm, khm….se oproščam, ampak….kaj je vprašanje?
Lep pozdrav

Živjo, vprašal bi samo, ali bi bila moja zgoraj opisana bolečina slučajno v povezavi z bolečino zoba?

Pozdravljeni! Bolj malo možno se mi zdi, da bi bilo povezano z zobom.
Lep pozdrav

Pozdravljeni! Mojega moža že kakšnih 14 dni boli glava in sicer od ličnic preko cele glave,konča se pri vratu za katerega pravi da je malo otrdel.Bolečina je kar močna enkrat bolj drugič manj,boli ga tudi ponoči.Po obrazu in čelu pravi ,da se mu pojavljajo rdeči madeži in ličnice ima malo otečene kaj bi to bilo? Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni.

Pozdravljeni! Najprej bi pogledal, da ne gre za vnetje sinusov…..potem pa naprej
Lep pozdrav

lep pozdrav.
ze 2 dni me boli glava.bolečina se začne v vratu,potem pa počasi nadaljuje do sredine glave,poleg tega pa me bolijo sence,tako da sem brez energije,rada bi obiskala zdravnika, ampak se bojim da ni kaj hujšega,zato bi vas prosila za kakšen nasvet…

Če ni kaj hujšega, greste lahko tja brez strahu, če je kaj hujšega pa morate tja, da ne bo še slabše…….odgovora sta torej enaka v obeh primerih. Verjetno pa želite slišati to, da napisane težave niso opis možganskih tumiorjev
Lep pozdrav

Živjo!

Sem Eva in sem stara 14 let. pred 3 mesci sem imela neznosne bolečine v levi strani glave nisem mogla jest,spat,bila sem brez moči… . Ta glavoobol je sedaj malo manjši ampak se mi še vedno pojavlajo,da me že kar ob žiuce spravlja. Bila sem tudi v bolnici kjer so mi naredili CT glave, ki je bil bp. Nato še EKG srca, ki je bil tudi vredu. Čez nekaj časa sm pa še imela MRI glave,ki so najdli majhno cisto vendar ni vzrok mojim glavobolom. Ali mislite da bo ta bolečina minila ker me že zelo ob živce spravlja=/ ?.LP =)

eva mesić

Možno, da se bodo glavoboli ponavljali, redko kdo jih ima le enkrat v življenju. Stalno bolelo ne bo, če drugega ne pomaga, zadevo olajšajo zdravila. Kaj narediti, da bi bilo glavobolov čim manj pa je odvisno od diagnoze (migrena, tenzijski glavoboli… … …)
Lp

Pozdravljeni!

Zadnja dva dneva mi neprestano kljuva v desnem sencu. Bolečina se je začela pri korenu nosu, nato pa se nekako razširila na desno sence in tam tudi ostala. Kadarkoli se mi v glavi malce spremeni pritisk (premiki, vstajanje, ko se uležem… ) me neznosno zaboli. Tudi vrti se mi neprimerno bolj pogosto kot ponavadi; vsakič ko vstanem, se mi kar stemni pred očmi. Zanima me, ali bi bila to lahko posledica stresa, neprimernega položaja glave pri spanju, dejstva, da sem nekaj let nazaj močno padla in se udarila v koren nosu, ki boli še danes (tudi nasploh imam že od malega težave s sinusi – neprestano zamašen nos in podobno) ali dejstva, da se velikokrat zalotim, da močno tiščim čeljusti skupaj. Bi lahko bilo kaj čisto drugega, mogoče hujšega? Stara sem 17 let in razen nekaterih težav s koleni drugih zdravstvenih problemov niti nimam.

Najlepša hvala za odgovor.

pozdravljeni!!!

že 14 dni me boli glava od senc in do vratu,in to sicer samo po desni strani…bolečine niso takše kot pri normalni bolečini glave,ampak so kot da bi me nekaj ščipalo…ponoči se sredi noči zaradi tega zbujam,lekadol mi ne pomaga,kadar se prepogibam naprej je bolečina še hujša…ko ležim si nikakor ne morem najti položaja da bi lahko s to bolečino zaspala…zanima me če je to vse normalno ali naj se napotim k svojemu zdravniku?

hvala…

Pozdravljeni! Ze sam glavobol ni “normalen” tako tudi ne vaš, kar seveda ne pomeni, da je z vami kaj resno narobe……po 2 tednih, ko ne pomagajo zdravila, ki ste jih jemali za glavobol se je seveda smiselno oglasiti na pregled.
Lep pozdrav

New Report

Close