Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečina v glavi

bolečina v glavi

Ne navajate popolnoma nobenih okoliščin, razen, da so težave zelo rahle in da niste prepričani, če gre za glavobol. Žal iz tega ne morem oceniti popolnoma nič, v zapisu pravzaprav ni niti vprašanja….
lp

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Če mene sprašujete.. ne nikoli nisem bila anjab.

Hvala. Lp
M

Pozdravljeni,že nekaj let-občasno-me boli leva polovica temena, od vrha pa do cca 1/3 navzdol. Je občutljivo tudi na dotik in otečeno.Kjer se stikata dela lobanje,pri vrhu lobanje oz.glave, imam kar rahlo vdrto in se čuti. Ker imam dolge lase, sem si včasih spela lase s sponko, ki ima nekaj”zob”. Po taki uporabi, me je še močneje bolelo, tako, da je sedaj več kot 1 leto ne uporabljam več, le, če si moram trenutno speti lase, za minutko. Ko sem jo uporabljala, sem imela ta predel zelo otečen in boleč. Opažam, da tudi, če si lase povežem v čop, čisto na zatilju in zelo narahlo, me takoj začne boleti v tem predelu.Ko si jo odstranim in lase prestavim, me vsak gib las boli! Kaj bi bil vzrok, glede na to, da si le redko naredim čop in še to z “mašno” iz blaga in zelo,zelo narahlo!!! Hvala za odgovor!

Tiste rahle vdrtine, ki jih čutite na glavi, so verjetno zgolj predeli, kjer se stikajo posamezni deli lobanje. Sicer pa opis ne spominja na glavobol, ampak na bolečine, ki izvira iz kože, ki pokriva lobanjo. Predlagam, da se na zdravniški pregled odpravite takrat, ko menite, da je lasišče otečeno, da bo zdravnik lahko ocenil morebitne spremembe na koži.
Lep pozdrav

Zdravo imam vprašanje glede bolečine v glavi in bi vas prosil za odgovor.
Najprej se mi je pojavilo trzanje živca za levim ušesom(vsaj mislim da je to živec).Nato so se mi začele pojavljati rahle kluvajoče bolečine ki so prisotne v levi senci in se širijo nad levim ušesom, v zadnjem delu na levi strani pa čutim nekakšen pritisk,in občasno na levi strani nad ušesom čisto rahle mravljince.
Kluvajoča bolečina ni stalna in ni močna, pojavi se nekajkrat dnevno.To traja že kakšen teden.Je pa res da sem bil na prepihu.
Ali je možno da je prišlo do vnetja živca?

Najlepša hvala

Najlepša hvala

Pozdravljeni,
ze skoraj teden dni me zaboli glava ko prehitro vstanem ali pa kar tako sredi dneva. Velikokrat se mi ob tem tudi zmoti in postane slabo tako da se moram vsesti. Glava pa me boli na desni strani.
Zanima me ce je lahko mogoce zaradi nizkega pritiska ter ce se lahko proti temu dobijo kaksna zdravila.
Hvala za odgovor.
Lp

Pozdravljeni, to je najverjetneje res posledica spremembe (padca) krvnega tlaka ob (pre)hitrem vstajanju. konkretnih zdravil za to težavo pa ni.
Lep pozdrav

New Report

Close