Bolečina v dlani
Pozdravljeni!
Stara sem 30 let in imam težave z bolečino v desni dlani. Bolečina je locirana nekje na začetki te blazinice pod palcem in se ob pritisku ne stopnjuje, zelo močna pa je kadar kaj stisnem s prsti ali ob tem še zavrtim dlan. To se mi je pred leti že dogajalo a je ponavadi v dnevu ali dveh izzvenelo, sedaj pa kar ni videti konca. In ob koncu dneva se vse skupaj še malo razboli v roko – proti komolcu, verjetno ker je roka takrat bolj utrujena. Ko grem spat moram poiskati položaj v katerem ni prehudo.
Ker ne vem kaj točno bi to bilo niti na katero področje spada se obračam na vas, če mi boste lahko kaj več povedali o tem.
lp
Celjanka
Bolečine , ki jih navajate so mogoče posledica utesnitve neke veje ulnarnega ali medianega živca ali samega medianega živca.Seveda , če ni prisotna poškodba lokalnih kostno mišičnih struktur.
Svetujem posvet z osebnim zdravnikom ,
lep pozdrav,
Pozdravljeni,
pomembno je ali se to dogaja le na eni roki,kdaj se je začelo in ali je temu predhodila kakšna travma,infekcija,možganska kap..ali ste sladkorna bolnica ali zdravite kako bolezen ščitnice,revmatsko bolezen?Prosim napišite kaj več o vaših težavah.
Lep pozdrav,