Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Bolečina v desnem modu

Bolečina v desnem modu

Pozdravljeni,

prosil bi za vaš hiter odgovor, in sicer prejšnjo sredo sem šel na testiranje za neplodnost, na predlog ženinega ginekologa. Tisti dan sem imel tudi badminton. Ne vem natančno, tisti dan ali pa naslednji se mi je začela pojavljat bolečina v desnem modu. Občutek je bil zelo čuden in ga nisem uspel locirat ali je v dimljah (zaradi športa) ali v modu. Potem me je občasno modo malo bolelo in sem imel občutek, kot da je občutljivo na otip. Otrdlin nisem čutil. Levo se je zdelo ok ampak se mi je na momente zdelo občutljivo tudi levo modo. Potem pa še bolečine kot v desnem predelu trebuha. Ker sem vedel, da sem šel na tisti pregled (rečeno je bilo, da če je kaj narobe dobim poziv za urologa domov prej kot v desetih dneh. No poziva ni bilo in kot kaže je semenčicami vse vredu, saj moram po izvid sedaj sam ali pa ga dobi ženin ginekolog) sem si rekel, da počakam kakšni so izvidi in sem ignoriral bolečino. Potem je bolečina, ki je sicer bila občasna (oziroma je nisem imel v glavi) celo v tem tednu skoraj čisto ponehala tam v torek in sredo (zdelo se je kot da se je zadeva popravila), nato pa se mi je včeraj popoldne začela ponovno močneje pojavljati in zvečer, kar se nadaljuje tudi danes. Pri odnosu zvečer je navedeno spremembo moda začutila tudi moja žena (še posebej se je videlo ko je bilo nabreklo modo). Sedaj me boli močneje občutek je kot, da je v dimljah, kot bi imel ob robu mod vročino in zgornji del kože na modih je trda. To trdo kožo je zatipala tudi žena in sam, ter ko malo pomasiraš se modo sprosti in tudi koža. Imam pa občutek kot da je višji od levega in me boli proti notranjosti trebuha oziroma mehurja. Uriniranje je normalno in prav tako izliv. Prav tako imam sedaj občutek, da je nabrekla koža al pa je možno zatipati nekoliko zatečen predel v dimljah, takoj pod modi. Skratka nimam pojma kaj se dogaja in bom seveda šel k zdravniku. Edino sem pa bral na ustreznih straneh glede zasuka oziroma torzija testisa. Sedaj pa me skrbi, da ni kaj takšnega (ker imam občutek da je spodaj tkivo ob modih tudi malo vneto) ter bi šel prepozno k zdravniku. Skratka prosil bi za hiter nasvet kako ravnati v takšni situaciji.

Hvala lepa za vaš odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani!

Internet ni mesto, na katerega bi se obračali v situacijah, ki potencialno zahtevajo hitro ukrepanje. Še pri pogodbi z mobilnim operaterjem podpišete, da se v resnih situacijah ne morete zanašati na mobilni telefon, saj lahko odpove!
Se pravi najverjetneje vaša razlaga o oddajanju vzroca sperme in vse drugo nima nobene zveze z vašimi bolečinami v testisu. Če se pač pojavi bolečina v testisu, so povsod po Sloveniji dežurni zdravniki, 24 ur, dežurna služba zdravstvenega doma – nujna medicinska pomoč – kjer zdravnik potipa vaš testis in se odloči – lahko predpiše antibiotik, lahko oceni, da ni nič, lahko pa vas pošlje nujno v bolnišnico h dežurnemu urologu ali kirurgu.
Medicina ne funkcionira prek interneta – medicina pomeni videti in pretipati – pregledati in se nato odločiti – potrebno je pač iti k dežurnemu, zato pa obstaja dežurna služba!

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close