Najdi forum

Bolečina v čeljusti

Pozdravljeni,

nevem če sem postavil vprašanje v pravi forum, pa vseeno poizkusim z srečo. Zadnje čase imam problem ki postaja vedno večji, in sicer bolečina v čeljusti na desni strani.

Bolečin se pojavi ko odprem usta, od polovice naprej. Mislim da se bolečina veča, ali pa je to samo posledica, ker me neizmerno moti in redno na vedno bolj pogosto napolno odpiram usta, v upanju da je že kaj boljše.

Pred časom se mi je med zehanjem parktat zgodilo da mi je na isti strani čeljust malo ušla iz sklepa in nato sama padla nazaj. Po tistem me je pri odpiranju ust čeljust malo bolela, ampak je po parih dneh skoraj prenehalo. Sedaj se mi je začele ta bolečina pojavljati in se mi zdi da je vedno hujša, ter me že moti pri uživanju hrane, predvsem pri ugrizu v kako stvar kjer je potrebno malo bolj odpreti usta…

Kaj točno bi lahko bi lo narobe oz. kako se lotim zdravljenja?

Izpah čeljusti je lahko posledica prerahlih vezi okoli čeljustnega sklepa – primer za zobozdravnika.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close