Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija bolečina pri ejakulaciji

bolečina pri ejakulaciji

Pozdravljeni!

Približno pred 2 tednoma sem začutil bolečino v spodnjem delu trebuha na desni strani. Bolečina se pojavlja samo ob erekciji in še to samo ob trenutku ejakulacije. Takrat me 2-3x močno zagrabi (štihne) in potem je ni več. To se dogaja tako pri spolnih odnosih kot pri samozadovoljevanju. Malo sem si bral po netu in videl, da bi to lahko bile težave s prostato, ampak tam so bili navedeni še drugi bolezenski znaki, ki jih jaz nimam (uriniranje na manj kot 2 uri, težave ali bolečina ob uriniranju,..).
Kaj mi svetujete – takoj obisk osebnega zdravnika, urologa, kakšne krvne teste,..?

hvala za odgovor.

Spoštovani!

Z navedenim vprašanjem imam zelo malo izkušenj – poskusite na forumu ED-želiva si spolnosti.

Vsekakor je smiselno, da se izključijo urološki vzorki težave – to pomeni urološki pregled, pred tem UZ abdomna in sečil z določitvijo zastojnega urina.

Ali je alfa blokator v nizkem odmerku pomagal (na primer doksazosin 1 ali 2 mg (na primer Kamiren 1 mg 1 tbl zvečer)? To bi veljalo preizkusiti.

Opisani so primeri po operaciji ingvinalne kile z mrežico. Slednjega so zdravili z odstranitvijo mrežice in prekinitvijo živca, ki je bil z mrežico prizadet.

Opisali so tudi žilno malformacijo (prirojeno), ki lahko povzroča te težave in je bila po embolizaciji odpravljena. Ugotovila se je tako, da je bil slišen šum arterio-venske fistule na spodnjem delu trebuha, nato pa je bila opravljena MR preiskava.

Skratka – če vas moti in vam dela teževa ter želite rešitev, je lahko ena od poti ta k urologu. Potem pa odvisno od tega, kaj bo (če bo) kaj našel…

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close