Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Bolečina pod pazduho

Bolečina pod pazduho

Pozdravljeni!

Že dalj časa prebiram forum in sem izredno vesel da taka zadeva obstaja, vse pohvale! Ker tudi jaz nisem brez težav bi vprašal naslednje. Nekaj manj kot 3 tedne čutim pri določenem gibu bolečino pod levo pazduho, če roko dvignem in jo postavim mimo glave za vrat, čutim bolečino, pravtako če grem v “puklasto” držo in glavo potisnem dol da se z brado dotaknem prsnice. Zaradi prehlada-viroze sem bil pred 2 dnevoma pri zdravniku kjer mi je pretipala levo in desno pazduho, da bi otipala morebitne povečane bezgavke in jih ni. Če se dalj časa tipam da bi lociral bolečino, jo zatipam pri prib. mišici kjer poteka večji del rdeče črte na sliki http://www.microsurgeon.org/tap%20vessels%20and%20muscles%203.jpg
Naj še pripomnem da nisem nekaj športno aktiven, da je zadnji čas moj položaj bil bolj pasiven, se pravi za računalnikom-faks, ali pa na faksu predavanja in vaje. Pa še da je morebiti vzrok napačen gib pri selitvi, kjer sem prenašal neko težjo zadevo. V glavnem me zanima ali je normalno da bi trajala bolečina tako dolgo pri morebitni poškodbi mišice, ali je kaj drugega. Najlepša hvala!

lp,

Matic

Spoštovani!

Praktično si drugega niti ne morem predstavljati kot kakšne poškodbe ali natega mišic oz. kit. Lahko se vleče tudi več tednov.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close